Full fart i parken

Også denne uken var det full fart i parken både mandag og onsdag:-)
Mandag var vi 6 stykker som dro hverandre rundt intervalldrag på 2 km - 1 km - 1km - 500m - 500m - 500m - 500m. Selv om vi var litt uenige om drills egner seg best før eller etter intervalldragene, ble det en liten runde med diverse øvelser til slutt.

Onsdag
Til tross for Halloween - onsdagsgjengen svikter aldri! 3 x (1-1-2 skumle runder) ble gjennomført med glans, før alle kunne dra hjem og spise velfortjent godteri.


Var du med og løp i parken? Her er lenken til egenregistrering av treninga


Velkommen neste uke - mandag og onsdag kl 20
Tove

Ønsker du og støtte Treningscamp ved å bli medlem? Medlemsavgiften er kr 110,- i året og kan innbetales til konto 9235.32.07271 eller VIPPS til #78413.

Kommentarer

 1. BEST ONLINE LOVE SPELL CASTER Å FÅ DIN EX LOVER, HUSBAND, WIFE, GIRLFRIEND ELLER BOYFRIEND BACK. Legg til ham på WHATSAPP: +2349083639501
    -Email- blackmagicsolutions95@gmail.com
  Hei der, jeg heter Darci Lyne, jeg er fra en ny jersey, USA. Jeg leser en postkommentar på nettet av en Los Angeles-basert journalist, avslører hvordan han permanent varde svak oppretting og rask ejakulasjon 2 måneder etter at kona hans forlot ham, og han sa også at doktor NOSA gjør sin ex-kona tilbake etter 2 år med separasjon. Jeg kontaktet den samme Dr. NOSA på grunn av mine utfordringer i livet, jeg har disse kraftige intensjoner om at ting vil fungere for meg, jeg trodde på vitnesbyrd er det virkelige livet beviser. Jeg skjønte at det ville være fint å dele her som jeg vet det vil inspirere andre også. Jeg var så heldig å komme over BLACK MAGIC SPELLS Caster personlig kontakt
   -Email- blackmagicsolutions95@gmail.com
  Jeg er ikke sikker på at jeg kunne ha gjort det uten han. Jeg ville ha gitt opp og trodde at fordi mannen min var å se noen andre og han sa at vi var ferdige. Etter at Dr.NOSA lunset en Magic Love-spell, ringer mannen min på mobiltelefonen, og han kommer tilbake hjem. Takk så mye for å bringe hjem mannen min hjem etter 3 år med separasjon. Vi er for alltid gjeldsbetalt. I dag vitner jeg med glede og lykke til verden ... også, det kan du
  WhatsApp med ham - +2349083639501
  * Love Spells Win-Back Ex lover
  * Suksess og forfremmelse magisk stavemåte
  * Lucky Charm - Business Star
  * avdelinger - Beskyttende Hook
  * forbannelseoppløsning
   * Skilsmisse problemløsning?
    * En løsning på sykdom og sykdommer i kroppen
  * vil ha en kjærlighet for en ny elsker?
  * åndelig rensing
  * fruktbarhet magi - frø av kvinner
  * Barnløs problemløsning?

  SvarSlett

Legg inn en kommentar