Tunge bein og kjappe folk

Det var mandag denne uken, og vi var en stor gjeng denne gangen også. Men det var en liten nedgang i antallet fra forrige mandag. Ti stykker var vi denne gangen. Jeg kjente allerede på oppvarmingen at langturen på lørdag satt godt i beina, og det var jo bare kjappe folk som møtte opp ved Bakkekroa. Hvordan skulle dette gå?

Ved Gressbanen møtte enda flere kjappe campere oss. Til tross for noen protester valgte jeg tre minutters intervaller denne gangen. Det er fint å variere litt slik at du ikke blir for vant med hvor du skal starte og stoppe. Du skal bare løpe til klokka, eller jeg, sier stopp.  Det ble som vanlig litt spredning i feltet, og ikke uventet var det flere foran meg enn bak meg. Men etter ni intervaller stod vi midt i bakken etter vannet. Trygve, sa han trengte litt forsprang og tyvstartet på siste etappe, men det var visst ikke så mange som mente han trengte det, for nesten alle andre begynte å løpe også.  Bare Marius og jeg ventet til klokka sa løp. Vi tok ikke igjen så mange, men siste intervallet varte bare 90 sekunder før jeg var til bommen. 

Å ha hjul under beina er visst ikke lettere oppover.
 
Bare kjappe campere med i kveld

og så meg da.

Som dere kan se av bildene begynner kvelden å bli kortere. Denne gangen var det solnedgang på toppen, så ble det gradvis mørkere mens vi løp gjennom skogen. Det er nok ikke så lenge til vi trenger lykt der skogen er tettest.


Der skogen er tettest begynner det allerede å bli ganske mørkt.

Men fremdeles lyst å fint på de åpne områdene.


Her er lenken til egenregistrering av treninga

Kommentarer