Opplading til EM

Første mandag i juni og bare halvparten av de som var med forrige gang kom tilbake. Kanskje var det noen som fulgte med på Facebook, og tenkte det ikke ble noe av da ingen meldte at de kom. Tror ikke det er noen fare for å løpe alene på mandager i sommer. Det kommer alltid noen. Denne mandagen var det ni stykker, og en av dem var ny. Jeg vet det har vært med folk som tidligere har vært på landslagnivå, men så vidt jeg vet er dette første gang det kommer noen skal representere Norge i løpet av sesongen. Ninette er tatt ut til EM i 24-timers løp i oktober.

Jeg vet ikke om det besøket inspirerte, men det gikk fort der fremme, og for så vidt gikk det fort for hele gruppen for det ble et kort sjette intervall. Emir sa etterpå at det føltes seig i dag. Det kunne man ikke se bakfra, og jeg tror ikke det virket slik for den stakkars syklisten heller. På siste etappe lå det en syklist med dyrt utstyr foran Emir, men førstemann til bommen var den barbeinte løperen.  Hurra over halvveis. Foto: Karin
 

Ellers merket vi at det var Trappeløp i går. Det kom flere jenter nedover med startnummer på brystet. Flere av dem heiet på oss på vei oppover. Dessverre hadde vi ikke på oss refleksvester med reklame om Treningscamp, så det var nok ingen av dem som fikk med seg hvem vi var.  Hvis det er det noen som lager slike vester med trykk på og kan gi oss et godt tilbud, så ta gjerne kontakt med meg.

Kommer du neste mandag? Du trenger verken å være landslagsutøver eller spesielt sprek for å være med på mandagsbakkene. Vi tar i mot alle. 

Dersom du skriver treningsrapport, her er lenken til egenregistrering av treninga

 

Kommentarer