Mandagsbakker – kavalkade!


Små og store grupper, i all slags vær. Vi har aldri snudd halvveis!
2014 var et bra Treningscamp-år på mange måter, ikke minst på grunn av alle de svettedryppende, andpustne og mørbankende mandagsbakkene. 34 ganger løp vi opp fra Smestad til Tryvannstårnet i fjor, det tør jeg påstå er rekord. Tidligere år har vi som regel kommet i gang med disse intervallene sent på våren og avsluttet i løpet av høsten, men i år startet vi allerede 28. april og holdt det gående til 15. desember. Det betyr godt over 500 kilometer løpt, omtrent halvparten i nådeløse motbakker... Wow! 

(lurer du på hva mandagsbakker er for noe? Du kan lese en fyldigere forklaring her.) 

Ah, sommer!
Jeg må innrømme at jeg har et elsk-hat-forhold til mandagsbakkene. Jeg gruer meg alltid litt før jeg stikker hjemmefra, og underveis til Tryvann blir jeg alltid kjempesliten. Flere ganger har den siste intervallen kjentes ut som den skal bli min aller siste... Samtidig gir det alltid en like berusende følelse å slå i bommen på toppen og vite at jeg klarte det nok en gang! Dessuten får uka en pangstart med en så hard og effektiv økt på mandagen. Men det beste er samholdet i gruppa og alle oppmuntrende ord underveis. Alle skal vi opp de bakkene, og ingen synes det er spesielt enkelt eller morsomt mens det står på som verst. Men vi kommer opp, hver mandag! 

Noen foretrekker shorts og t-skjorte, andre lang tights og genser... Opp kom de alle.
Med unntak av sesongens første tur, fikk vi tatt et bilde ved bommen hver gang. Viktig med treningsdokumentasjon, vet dere. Nå har du jo allerede sett noen av de, men her kommer enda flere fotos fra året som gikk. Takk for turene!

18. august var første gang Knut bød på champagne(brus) på toppen. Fantastisk kult gjort!
Eau de Tryvann, som Knut kaller det.
Bobler; fordi vi fortjener det. 


Kveldene ved Tryvannstårnet kan være utrolig fine!
Ikke helt fremme ved tårnet her, men.
Du kan ikke annet enn å gi alt du har på den siste intervallen. 

Etter hvert kom høsten, og det var på igjen med buff og hansker.
Knut serverte bobler til oss hele fire ganger. Det smakte bare bedre og bedre.
Mørkt, men ikke så kaldt her.
Etter hvert ble det mer krevende å dokumentere treningene våre.
Vi kom helt opp, altså! Tårnet er der bak, et sted.

Årets siste! Karin, Trygve og Malin holdt ut lengst.


   

PS: Årets første mandagsbakker går av stabelen klokka 20 i kveld! Møt opp ved Bakkekroa på Smestad hvis du vil ha en effektiv, tøff og sosial treningsøkt! 

Kommentarer