På tross av alt, egentlig

Jeg kan ikke dy meg: Dette innlegget må handle mest om været. Milde skaper, for en hete! Slapp av, dette er ikke klaging, jeg bare konstaterer at det er varmt ute. Det var varmt da jeg gikk til og fra jobb i dag, og det var 100 ganger varmere da jeg løp i kveld. Men på tross av høy temperatur, flott sommervær, ferietid, fotball-VM og sikkert veldig mange andre fristende tilbud enn campen der ute, var vi 15-16 stykker i kveld også. Fantastisk!
(og veldig gøy at fire av fem som løp mandagsbakker også stilte i parken to dager senere!)

Jeg var litt usikker på hva som ville være mest effektivt og best å løpe i kveld. Det var denna varmen da, vet du. Vi endte med fem single, én dobbel, fem single. Ved å kjøre mest enkle runder, fikk vi ofte og mange pauser, og kunne ta til oss drikke og roe ned. Tror det var lurt, jeg. 

Kjempefint om dere registrerer dere etter økta, så har vi en viss oversikt over hvor mange vi er. Også kan man vinne månedens camper! Foreløpig har jeg disse navnene: Claus, Tove GK, Irene, Lea, Thomas E, Gro R, Karin, Øystein H, Christin KP og Per Kristian.


  

Kommentarer