Langtur i flokk
Det er ikke verst å våkne opp til en regnfri dag og vite at en skal på langtur i sola!

De aller sprekeste av Treningscamp-gjengen møttes i Frognerparken klokken 10 og startet jobben med å løpe oppover bakkene til Sognsvann. Etter en god halvtimes jogg dukket Vemund, Kristine, Christopher og Lise Marit opp ved bommen, der Maria, Thomas og jeg ventet.
Der så vi sånn ut: En ivrig gjeng som var ganske klare for å bruke litt mer krefter.

Så bar det oppover på grusveiene i retning Ullevålseter. Vi løp i sikkakk mellom deltakere i Marka 20, i litt forskjellig tempo. Blodbakken opp til hytta var lang og tung, men endatil ble det en liten spurt mellom Christopher og Maria på toppen der.

Avtalen var å møtes på toppen for en liten drikkepause. Det ga jo også alle mulighet for å løpe i sitt tempo, enten skravletempo eller hardkjør. Hele gjengen kom til topps!
Og vi kunne jo ikke gi oss med det. Kristine foreslo en litt annen løype tilbake, som selvsagt inneholdt litt flere oppoverbakker, og sporty som vi er, så måtte vi prøve på det.


Vel framme ved Sognsvann var det tre av oss som sa at nok var nok, mens de sprekeste fortsatte tilbake til Frognerparken. Distansen ble 11 km for de som valgte en kort langtur i dag og over 20 km for de med lettest bein. Kjempekoselig. Bli med på neste om du har lyst!

Selvsagt ble det også diskutert løp mens vi holdt tempoet oppe, og det kan se ut som vi blir flere på Nordmarka halvmaraton. Noen diskuterer også sesongens bakkeløp. Skal du dit? Følg med for mer info.

GørilKommentarer

 1. Takk for flott tur en lørdags formiddag! Ble sliten nok... :-)

  SvarSlett
 2. Det ser ut som dere hadde en fin tur ja:-) Nå skal jeg ut og teste litt av mandagens løype... research!

  SvarSlett
 3. Det hørtes ut som en veldig fin tur!

  SvarSlett
 4. Herlig - både tekst og bilder! Gøy om vi blir flere både på halvmaraton neste lørdag og på motbakkekarusell-løp (MIM) :)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar