Å gjøre ting en ikke kan..

Lørdag er det alvor. Da skal jeg av en eller annen grunn frivillig gjøre noe jeg aldri har gjort før, løpe halvmaraton. Starten er Damtjern, løpet er Nordmarka halvmaraton. 21 km med skogsbilvei, med bratte bakker og ikke akkurat oppløftende værmelding.

Det morsomme med dette blir jo at utfordringen har jeg gitt meg selv. Det er dessuten for sent å gjøre noe med treningen i forkant. Nå handler det om å holde kroppen i gang, spise nok karbohydrater (det skriver de som kan det på bloggene sine) og hvile nok. Ja, også la seg peppe opp av alle andre i Treningscamp.

For heldigvis er det slik med denne gjengen, at en gjerne får med seg mange når det først skjer noe. Marianne, Kristine, Lise Marit, Vemund, Astrid og jeg er med.HERLIG! Dermed blir vi nok godt synlige i skogen når alle tar på seg bunaden.
Jeg gleder meg til å slite meg oppover bakkene med dere som støtte. Hvilke forventninger har du? Og er det flere som lar seg friste?

Gøril

Kommentarer

 1. Vad fin sidan har blivit. Ingen som är sugen på Unionsmarathon? Halvmara/10 km finns också:

  http://www.unionsmarathon.com/index.php

  SvarSlett
 2. Takk Pernilla:-)
  Unionsmarathon skal være et veldig fint løp har jeg hørt!

  Litt for langt for denne kroppen nå dessverre... :-(

  SvarSlett
 3. Lykke til alle sprekinger ;-) Skulle gjerne vært med; halv i skogen ville vært helt innen rekkevidde for meg nå, HVIS jeg var frisk! Nå er det strekningen senga-do som er innen rekkevidde ;-) Tvi tvi til dere alle!!

  SvarSlett
 4. Jeg blir med, så da er vi enda en til!

  SvarSlett
 5. Herlig, Torbjørn!

  SvarSlett
 6. Det er så kult å se Camperne rekker opp hånda, en etter en! Blir helt varm om hjertet jeg:-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar