Ingen kjære mor

Siden vi stort sett kom oss tørrskodde gjennom nasjonaldagen i går, er det bare rimelig at vi måtte svømme gjennom intervallene i kveld. Det skal som kjent være en slags balanse her i livet.

For det regna jo. Huttetu som det regna. Men det var faktisk ganske greit, når man først kom i gang. Intervaller er sjelden direkte lystbetont mens det står på, og med været hadde vi plutselig enda en felles fiende. Det hjelper å være litt aggressiv når man trener! Jeg snakker muligens kun for meg selv nå, men det var litt godt å løpe gjennom regn og sølepytter og tenke at dette, dette blir jeg faktisk litt sterkere av. Da får det heller være at en dame i ett av lyskryssene på Majorstua begynte å le da hun så meg joggende på vei til parken.

Vi løp pyramider i dag, 12 runder som alltid. Etterpå var det duket for den beryktede og mye opphaussa styrketreningen.... Vi var en liten gjeng som gjennomførte med armhevinger, dips og planken. Det ble ganske tøft til slutt, og det var nok flere enn meg som ble påminnet om at styrketrening kan være et greit supplement til løping. Først brukte vi benkene til å gjøre øvelsene, men så endte flere av oss på gresset. Det var like greit, for våte var vi jo for lengst.

OK, nok prat. Kveldens Campere: Andreas F (tar tida. En helt), Torfinn, Hanne, Hendy, Christopher, Astrid, Janis, Thomas, Mari, Marianne, Josefine (hun løper halvmaraton i Gøteborg på lørdag! Heia, heia!), Gøril og jeg. En stor applaus til alle! Vi er rå!

Også må jeg huske å si at tapre Siri trosset regn og en nylig overstått barnefødsel (litt usikker på hva hun så på som størst hindring i kveld), og tok med seg lille A på campen. Slapp av, hun løp ikke intervaller med oss, men det var veldig hyggelig med besøk! For vi savner deg jo, Siri.

Hva synes dere som løp i dag? Angrer dere? Og hva med dere som ble hjemme? Er dere glad dere har fornuften i behold og blir innendørs på en kveld som denne?

Kommentarer

 1. Skulle gjerne vært der, men det ble for travelt i dag!

  SvarSlett
 2. Det var deilig! Spesielt etterpå :P Det jeg angret på, var at jeg ikke ble igjen til styrketreningen...

  SvarSlett
 3. Angrer ikke, selv om jeg lo godt av fjeset mitt da jeg kom hjem. Vet ikke om mascara langt nede på kinnene ser så kult ut på trening. Vått og slitsomt, kudos til alle som var med! Og min mage og armer trenger definitivt styrketreningen, ja..Kampen mot fiskebollemusklene har begynt!

  SvarSlett
 4. Jeg kjenner fortsatt på den deilige smerten, det var absolutt verdt det :)

  SvarSlett
 5. Fotballs kamp, i dag igjen, men ellers had jeg blitt med.

  SvarSlett
 6. Haha jeg la i alle fall ikke merke til noe mascara på kinnene dine, Gøril! Vå ser nok akkurat like vakre og sexy ut alle sammen, etter en time i øspøs regnvær og med svetten sildrende nedover tinningen etter intervaller og styrketrening :) Men det er verdt det! Plutselig kom jeg på hvorfor jeg er så støl i armene om dagen...

  SvarSlett

Legg inn en kommentar