Bli med!

Det er mye moro i vente for den som liker å løpe! Denne uken er det Gøteborgsvarvet og Copenhagen Marathon, førstenevnte er verdens største halvmaraton med 70.000 deltakere og er forlengst fulltegnet. Her må man melde seg på tidlig for å få plass, men svenskene kan mosjonsløp så det er ikke mye å tenke på! I København har de i år over 12.000 påmeldte, som skal løpe den flate og brosteinsbelagte løypa rundt i kongens by. Lykke til både til hel- og halvmaratonløpere her, debutanter og gamle travere!

Denne uken kan du også løpe Fornebuløpet, eller Sognsvann Rundt Medsols eller trene i parken med treningscampen - alt på en onsdag. Uken etter er det Ryeløpet i Kongeskogen på Bygdøy, det gleder jeg meg til! Det er meldt deilig og varmt vårvær nå, så det er ingen grunn til å sitte inne eller trene på treningsstudio.

Og snart er juni her også, med enda mere moro!! Det begynner onsdag 2. juni med NIKE Race/ Sognsvann Rundt Medsols:  500 løpere med like trøyer løper rundt Sognsvann, startkontignenten på 200 kr går uavkortet til barneavdelingen på Rikshospitalet. Kun 500 plasser, meld deg på med det samme:-)

Kommentarer