Vått, vått, vått!!

Vi campere er som kjent ikke redd dårlig vær, vi har holdt det gående i hele vinter, også da temperaturen var under 15 minus. I kveld var det ikke kaldt, men det var dessto mer vått. Det regnet under hele økta, ikke katter og hunder, men sånn lett "bli våt regn". Etter 6-7 runder begynte buksa mi å bli temmelig godt klistret inntil lårene og underlaget sugde kreftene ut av bena. Det er på slike dager man trenger hverandre og en liten gruppe å trene sammen med! Hurra for oss:-)


Vi var i dag 6 gamliser og 4 nye. Først velkommen til de nye: Michelle, Mats, Knut og Hilde! Håper å se mer til dere, gjerne uten regnet. Gamlisene: Astrid, Birgit, Ingunn, Silja og Stian - og meg da.  Det var god spredning, men løypa har så mange muligheter for utligning, så det var ikke mange sekunder mellom første og siste i "mål" på hver runde. Vi kjørte 3 små pyramider: 1-2-1, i alt tolv runder og 9 intervaller med ca 1:15 i pause.  

Dette var altså første økt i påskens treningsleir, i morgen er det ny sjanse. Her er menyen nok en gang!
Onsdag 31.mars: Treningscamp i Frognerparken kl.20:00
Skjærtorsdag 1.april: Rolig tur 5km - 15 km kl.11:00 (Oppmøte Frognerparken, parkeringen bak vannskliene til Frognerbadet)
Langfredag 2.april: Fartslek kl.11:00 Bydøy (Oppmøte parkeringsplassen på HUK, ved bussendeholdeplassen)

Lørdag 3.april Langtur 5km - 20 km kl.11:00 (Oppmøte Frognerparken, parkeringen bak vannskliene til Frognerbadet)
1. påskedag 4.april: Parksprint i Frognerparken kl.12:00.
2. påskedag 5.april: Påskemaraton i Drammen (halv og helmaraton, også 10 km?)


Følg med på SRMs nettside for mer oppdatert informasjon om treningen.

Kommentarer

  1. Sterkt jobba folkens! Mer regn på en ONSDAG kan jeg ikke huske siden en sommerdag for 4-7 år sia, men da kom det fort og gikk fort.

    SvarSlett

Legg inn en kommentar