Dumme, dumme posten

I dag kom endelig ny utgave av bladet Kondis!! Dette nummeret har jeg ventet litt ekstra på, etter at jeg fikk vite at det ville bli en liten omtale av campen og sprinten. Det første som møter meg i postkassen er noen kjipe hvite greier, så jeg tenker, *arrgh - ikke i dag heller*. Men så kommer jeg frem til noen ulekre lefser lenger bak. Kondis! Men hva har skjedd med bladet mitt?? Er de postansatte gale etter løpeblad eller? Er det smekre Karoline de ikke har greid å holde fingrene vekk fra?


Rødt kort til postens behandling av bladet mitt, og en mild anmodning til kondis om å pakke det inn igjen, som før. Posten kan ikke ta vare på et blad uten innpakking.
Anyway, jeg var spent på "min" side, og her er den:

 - kommer det flere til parken etter dette montro parken?

Er du ikke medlem av kondis sier du? Kom igjen, jeg verver deg mer enn gjerne. Kondis er der vi campere hører hjemme!

Kommentarer

 1. Det var jo en kjempe fin reportasje, super flott reklame for campen! Håper dere får mange flere deltakere!

  SvarSlett
 2. Åååå, eg vil også vere med på treningscamp! Vurderer å starte opp med noko liknande her på denne kanten av landet... Flott reportasje! :-)

  SvarSlett
 3. Takk jenter!
  Anne Mette: Bare send en mail så kan jeg sikkert bistå deg litt:-)

  SvarSlett
 4. Gratulerer Siri, du har jo blitt rene kjendisen! :) Kjempebra initiativ, du fortjener all heder og omtale du og prosjektet kan få.

  SvarSlett
 5. Takk:-)

  Jeg vil bre spre budskapet og få med mange, mange flere!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar