Endelig åpning!

Det var på fredag i forrige uke nyheten vi har venta så lenge på endelig kom: Oslo gjenåpner! Voksne kan få lov til å trene sammen utendørs, så mange som 20 sammen. Vi lot oss ikke be to ganger, invitasjon til fellestrening ble lagt ut på facebooksiden vår og responsen fra dere var god:-)

Yr derimot var litt mindre lystig stemt for onsdag, det var lovnader om regn så langt øyet kunne se for absolutt hele onsdagen. Men, etter å ha vært stoppet i 14-15 måneder nå så lot vi på ingen måte regnet stoppe vår første onsdagsintervall i parken i år.

12 rustne Campere møtte opp i krysset vårt, 2 helt nye og 10 "gamle". Det er veldig ulikt hvordan pandemien har påvirket treningsvanene våre, noen har falt ut av det mens andre har trent mer enn før- og hvertfall mer løping, som har vært en av få treningsgreier man kan få til (og lov til). 

Så på programmet i dag sto det singel-dobbel-singel x 3. Det er en ganske grei oppstartsøkt, ettersom det er flertall single, og siden det er oppdelt i tre blokker kan man redusere tankene sine og energien til den blokken man er i. Alle kom i alle fall fint gjennom, og hadde litt krutt igjen til bonusdragene etterpå. Jeg skal innrømme at jeg hadde litt overtenning på første runden - men fikk roet meg ned et par hakk etter det og løp jevne fine runder samtidig med at jeg peppet og heiet på dere. Bra innsats alle sammen: Kristine(ny), Siri V, Ingrid, Per Kristian, Kristian, Tove, Carina, Jane, Gøril, Marit(ny), Erlend og meg da. 

Håper vi ses igjen snart!

Det var utrolig godt å være i parken igjen, og så nydelig og grønn den var i kveld! Regnet hadde gjort den godt:-)

  
Kommentarer