Sommerkveld i oktober

Det har vært varmerekord i oktober i Oslo denne uka, og det merket vi også på intervaller i Frognerparken onsdag. Hele 15 sjeler møtte opp for rask trening på grusveiene i parken, mange ikledd kortere tights eller T-skjorte.  Vi snakker 10. oktober kl 20, - likevel var det 15 plussgrader!

 Siden det nesten var sommer, var det også på tide å få fart i beina. Dermed hentet jeg fram den gode gamle pyramideintervallene, med flere single enn doble runder.

Vi kjørte følgende program: Enkel runde-pause-dobbel runde-pause-enkel runde-pause X 3. Midtbolken snudde vi- det er like grusomt hver gang- men det fungerer.

Det var deilig å se hele gjengen krøke seg sammen, gode og slitne etter at siste runde var over. Tida per runde var rask, den minnet lite om at det er høst og snart rolige tider. Kanskje er det fordi det er så mange løp i helgene framover at folk er så på? 


I dag (torsdag) var Rosa sløyfe-løpet, og i helga er vel Ivar Formoes minneløp og Nøklevann Rundt. Neste helg er Hytteplanmila. Det er altså bare å slenge seg på et løp framover, du finner terminlista hos kondis.
Var du med på treningen onsdag? Registrer deg gjerne! 


     Kveldens trener.


Ønsker du og støtte Treningscamp ved å bli medlem? Medlemsavgiften er kr 110,- i året og kan innbetales til konto 9235.32.07271 eller VIPPS til #78413

Kommentarer

  1. Very informative and impressive post you have written, this is quite interesting and i have went through it completely, an upgraded information is shared, keep sharing such valuable information. Tredemølle

    SvarSlett

Legg inn en kommentar