Raske runder i mørket

Det er ganske deilig når høsten melder seg, og det likevel er et snev av sommer i lufta selv om det var kveld. Under intervallene i Frognerparken onsdag kunne kortbuksa fortsatt være på, selv om t-skjorta var byttet med langermet.

Foto: Gøril Huse
Det andre gledelige i kveld var at vi var så mange! Hele 14 stk dukket opp i parken rundt klokka 20 for å la seg heie rundt i vår faste runde. Blant dem var fem nye- velkommen! Håper ikke dere ble skremt.

Jeg kjente fortsatt at beina var tunge etter maraton, dermed var jeg usikker på hvilken variant vi burde kjøre. Da var det mest naturlige å vende tilbake til det opprinnelige: helt klassiske pyramider.
Vi kjørte enkeltrunde-dobbel-enkel, med pauser i mellom. Dette kjørte vi tre ganger. Midtpyramiden kjørte vi motsatt vei, pluss den nest siste enkle etter Toves ønske. ( Jeg kan ikke fordra å snu).

Farta var faktisk ganske så høy, så enten er det formen etter diverse løp som slår inn, eller så er det siste rest av sommeren. Bra trening ble det, uansett!

Var du med på intervallene? Register deg gjerne her!

 

Ønsker du og støtte Treningscamp ved å bli medlem? Medlemsavgiften er kr 110,- i året og kan innbetales til konto 9235.32.07271 eller VIPPS til #78413.

Kommentarer

  1. This is a really informative knowledge, Thanks for posting this informative Information. Frivekter

    SvarSlett

Legg inn en kommentar