Årlig mesterskap gjennomført!

På onsdag var det igjen tid for Treningscamp sitt årlige klubbmesterskap! Som tidligere år besto mesterskap distansen av 5 x 1 km runder. 13 stk. møtte til dyst, mens vi var 3 (inkludert 2 hunder) ved målstreken som tidtakere.

Løpet gikk i en rasende fart, vinnertiden i herreklassen ble 18.27 minutter og dameklassen 21.53. Alle 13 løp inn til imponerende tider - det er bare å gratulere alle sammen!

Etter endt løp var det premieutdeling mens det ble det servert brownies og brus. Det vanket premier til de tre beste i dame og herreklassen, i tillegg til trekking av fire ekstrapremier. I år hadde vi 4 billetter til Oslo Maraton (valgfri distanse) i september, løpesokker og drikkeflasker som premier. Kule premier sier du? Bli med neste år og konkurrer du og da vel :)