langturlisten

Mange campere har ambisjoner om å løpe halvmaraton eller maraton, og vet at langturer en viktig ingrediens for å nå et slikt mål. Eller kanskje du bare liker å løpe langt og rolig, i fine omgivelser med hyggelig selskap? Uansett - her en noen helgeturer du gjerne må bli med på:

Søndag 3/6 - Vi tester løypa til Nordmarka skogsmaratons halvmaraton (!). Detter blir en fin tur med en del høydemeter, og med bademuligheter i Sognsvann nær mål. Vi starter fra bommen ved Sognsvann kl. 11.

Lørdag 9/6 - Maridalsvannet rundt. Oppmøte ved Nydalens t-bane (utgang v/BI) kl. 11

Søndag 24/6: Ellingsrudåsen via Østmarka til Operaen. Vi starter fra Ellingsrud T-banestasjon litt over kl. 11 (det går en t-bane fra sentrum som er på Ellingsrud ca. kl. 11). NB - ta "den lange utgangen" - ikke heis. Vi starter fra Gamle Strømsvei.

Torsdag 28/6: Langtur rundt Nesøya og Brønnøya Rolig tur med mulighet for grilling og bading. Start fra Nesøya kl. 19

(mulig) Søndag 1/7 - Nordmarka på tvers - fra Teknisk museum til Bogstad (via Ullevålseter, Skjennungsstua og Tryvann). Start fra Teknisk museum kl. 11.

PS - sist helg løp vi t/r Sognsvann - Kobberhaughytta, i 25 varmegrader og strålende sol. Det gikk helt fint. Ikke la varmen eller solen stoppe deg om du har lyst på en langtur. Vi rakk både bading, grilling og en lang ettermiddag i hagen etter løpeturen:)

Her er løypa søndag 24/6 - Fra Ellingsrudåsen til Operaen
Ønsker du å støtte Treningscamp ved å bli medlem? Medlemsavgiften er kr 110,- i året og kan innbetales til konto 9235.32.07271 eller VIPPS til #78413.

Kommentarer