Til topps med 100 km i beina

Hørt om jenta som gikk 100 km på ski på lørdag. Vel, etter bare en hviledag var Eva Marie klar for bakkeintervaller til Tryvann. Hun lovet at denne mandagen skulle hun holde seg bak. Hun gjorde jo det, men jeg kjente pusten i nakken. Vi var en ganske samlet baktropp. Bare Roald skilte seg ut ved å sprette lett oppover langt der fremme. Virket ikke som han sank ned i snøen i det hele tatt. Han var så langt foran at han like godt tok den siste bakken en gang til for å holde varmen. 

Ellers var det tydelig å se hvor arrangøren ønsket at publikum skulle gå på Kollenfestivalen, og hvor de ikke skulle gå. De første etappene var det ikke gjort så mye med fortauet, og verst var det der fortauet bytter side før Besserud. Der kunne vi velge om vi ville balansere og risikere å falle ut i veibanen, eller bare løpe i veibanen. Bilene ser deg ikke før de kommer rundt svingen. Fra Besserud og  opp til Holmenkollen var det helt skrapet fortau og veldig flott å løpe. Etter Holmenkollen ble det høye kneløft for komme igjennom snøen. Men aller verst var bakken opp fra vannet. Der virket det som gangveien var omgjort til arena for kulekjøring. Det funket visst bra for snowboardkjørere også. Det kom en susende nedover. Jeg har sett hvilke skader nyslipte snøbrett kan forårsake, så jeg ble litt engstelig for føttene mine. Vil gjerne beholde dem noen år til. Det hørtes ut som de skvatt litt rett bak meg også. Dersom du var med, her er lenken til egenregistrering av treninga

Ønsker du og støtte Treningscamp ved å bli medlem? Medlemsavgiften er kr 110,- i året og kan innbetales til konto 9235.32.07271 eller VIPPS til #78413.

Kommentarer