Min siste bakkemandag

Jeg regnet med at det skulle dukke opp noen denne mandagen også, men der tok jeg feil. Det var tomt ved Bakkekroa, og det var tomt ved Gressbanen. 
Da var det bare å sjekke når neste buss kom til Lybekkveien. To minutter å vente. Ja, kan jo vente til den kommer. Vi pleier ikke å starte før den har passert. Der kom den allerede ja. Da blir det bare meg da. Intervaller eller alt i ett? Jeg prøver intervaller. Tok med hodetelefoner, men mobilen er nesten tom for strøm. Da får jeg synge inni meg da. 
We're not gonna make it. Er det sånn den går?  Høres ikke riktig ut. Høres også litt negativ ut. Jeg har jo tenkt å klare dette. Synge fungerer dårlig la oss prøve å visualisere istedenfor. Se for deg ryggen til Fredrik. Fredrik?! Nei, det blir litt vel offensivt. Vi tar Trygve. Sånn ja, da ble det mer fart. Nå kommer forbi Holmenkollen. Her kommer Jens løpende lett forbi. Da tar vi opp jakten. Der puster Eva Marie meg i nakken. Skulle ikke hun ligge lang bak i dag? Da må vi gi på litt ekstra. Skal jeg ta rett opp i stednfor rundt Frognerseteren. Nei, jeg må gjøre som vanlig så jeg kan sammenligne, og se om dette har noe for seg. Et langt eller to intervall herfra? Jeg tror det må bli to. De to verste bakkene i samme intervall. Jeg kom i alle fall godt forbi broen. Et intervall til. Det sjette. Gangveien er fremdeles egnet for kulekjøring. Men hør kobbelet rett bak deg. De skal ikek forbi! Kan jeg ta igjen Roald? Kom igjen fly opp bakkene. Der er bommen. Oi, så lyst det er her. Skynd deg å ta bilde før lyset slukkes.

Det går an å løpe intervaller alene. Men det hjelper sikkert å ha løpt de før, så man kan visualisere litt. Jeg har løpt opp raskere tidligere, men det var det raskeste siden oktober. Da var det jo ikke snø og is, så ikke så aller verst. Dessverre var det alle mandagsbakkene jeg rakk. Det passer ikke inn flere i løpekalenderen på denne siden av sommeren. Men det betyr ikke at ikke dere andre ikke kan løpe. Og snart blir det jo lyst også, så da kommer vel flere tilbake.


Klarer du å se ansiktet mitt? Jeg er der.

Jeg rakk opp før lyste ble slått av.

Utsikten var fin.


Holmenkollen er litt gjemt


Ønsker du og støtte Treningscamp ved å bli medlem? Medlemsavgiften er kr 110,- i året og kan innbetales til konto 9235.32.07271 eller VIPPS til #78413.

Kommentarer