Full fart i feil retning

Jeg fikk gleden av å styre treningen denne onsdagen. Men mitt første forslag ble nedstemt. Dermed ble det pyramider. 1-2-1 ganger tre.  For forandringens skyld valgte jeg å starte med å løpe motsatt vei. Det var kun jeg som løp meg bort. Forvirrende med alle skiløypene og vegsperringene i Frognerparken, og spesielt når vi løper en halvt forskjøvet runde. Vi snudde til "riktig" retning for den midterste pyramiden, og så snudde vi igjen for den avsluttende pyramiden. Alle overlevde denne kvelden også.

Buksa mi har en og annen refleks prikk.

 Dersom du var med, her er lenken til egenregistrering av treninga

Ønsker du og støtte Treningscamp ved å bli medlem? Medlemsavgiften er kr 110,- i året og kan innbetales til konto 9235.32.07271 eller VIPPS til #78413.

Kommentarer