For kaldt for ski

Jeg mistenker at det var enda kaldere på onsdag enn mandag. Likevel ble vi flere i Frognerparken. Riktignok bare med en. Vi var ikke helt alene i parken. Det var både turgåere, syklister og hunder i parken. Vi så derimot ingen skiløpere, selv om det nå går langrennløyper tvers igjennom runden vår. Alle overlot valg av opplegg til meg, så lenge det ikke inneholdt tallet tre. Da ble det enkel dobbel enkel runde, også kjent som pyramider. Det ble tre av dem, men det var greit. Alle var enige om det kanskje var litt i kaldeste laget for å kjøre full guffe, og alle hadde problemer med å stå oppreist når vi var ferdige. Ingen hadde problemer med å holde varmen. 

Lørdag er det meldt litt mildere. Da går det fint med roligere tempo. Kari inviterer til langtur fra Skøyen. Du blir vel med?  


Blide campere etter fullført økt.
Her krysser runden vår skisporene, men ingen det var ingen fare for kollisjon med skiløpere.Dersom du var med på onsdag, her er lenken til egenregistrering av treninga


Ønsker du og støtte Treningscamp ved å bli medlem? Medlemsavgiften er kr 110,- i året og kan innbetales til konto 9235.32.07271 eller VIPPS til #78413.

Kommentarer