Slik er det å løpe i Sibir

Jeg var usikker på hvor mange som ville dukke opp når avisene melder om kuldebølge fra Sibir, men campere har en tendens til å dukke opp uansett vær. Vi var tre stykker denne mandagen, som la i vei ut i fra Bakkekroa. Vi stod ikke stille og ventet for å se om det kom flere. Ved Gressbanen kom Jens også. Vi ventet ikke veldig lenge der heller før vi satte i gang. Det er lenge siden kommunen skrapet fortauene tror jeg. For det var et tykt ujevnt lag med snø og is oppover. Mest snø egentlig. Fredrik var som vanlig veldig rask, og vi andre bidro til at han fikk en ekstra lang treningsøkt. Forbi Holmenkollen er det ikke noe som demper vinden. Bortsett fra brøytekantene som er over en meter høye nå. Dermed ble det ekstra herlig med isende vind med iskrystaller som traff ansiktet.
Det svei skikkelig i ansiktet ved Frognerseteren, men etter det mistet vi helt følelsen i ansiktene, så da var jo alt greit. Bakkene blir lengre når det er kaldt, så det måtte en syvende etappe til før vi nådde bommen. Der oppe var brøytekantene så høye at det ble for upraktisk å klatre over til lyset. Dermed ble det blitz. Halvparten hadde bare på det seg vanlige, mens den andre halvparten hadde på seg et ekstra lag med klær. Alle fire løp ned igjen, og ingen har meldt i fra om at de frøs i hjel, så da trenger du antageligvis ikke å stille altfor varmt kledd i parken i kveld heller. Hvis det er kaldt er det bare å løpe fortere. Du kommer i parken i kveld ikke sant?

Jens, meg, Fredrik og Espen sprang så fort at vi ble svett i Sibirkulda.

Tryvannstårnet har ikke blitt mindre. Det har bare kommet litt snø.

Fra gangveien på toppen. Sammenlign Espen med brøytekantene.

Utsikten er nydelig hvis man rekker over brøytekantene.


Dersom du var med, her er lenken til egenregistrering av treninga
Ønsker du og støtte Treningscamp ved å bli medlem? Medlemsavgiften er kr 110,- i året og kan innbetales til konto 9235.32.07271 eller VIPPS til #78413.

Kommentarer

  1. Some of bet365 our most popular articles are The Best US Online Slots and The Best Online Blackjack in the USA guides. You have to confirm your stake from $1 to as excessive as $2,000. This sport is for the true fans and those who|and people who|and those that} love excessive stakes. European Roulette Pro from Borgata online — just straightforward, uncomplicated roulette. How We Selected the Best Online Roulette Casino There are lots of actually good online ... You ought to contemplate whether you'll be able to|you probably can} afford the excessive risk of losing your money.

    SvarSlett

Legg inn en kommentar