Oi er det jul allerede

Plutselig så var det siste uken før jul, og som i fjor stilte jeg med julemat på toppen. Ja, det kunne vært planlagt bedre, og annonsert lenger i forveien. Dessverre var jeg litt forsinket, så det ble ikke så mye løping på meg. Jeg la i vei fra toppen. Allerede ut i fra parkeringsplassen traff jeg en løper på vei til bommen, men han var ikke en av oss. Jeg hadde kjørt forbi dem like etter Besserud, så jeg regnet egentlig ikke med at de var kommet så langt ennå. Heldigvis valgte jeg den lange veien ned rundt Frognerseteren for der møtte jeg Jens og Per-Christian. Det var bare de to. Alle de andre løperne jeg så da jeg kjørte opp var tydeligvis ikke med oss. Da hadde jeg i alle fall mer enn nok mat. Både mat og drikke ble godt mottatt på toppen. Siden de to andre hadde løpt så fort, rakk vi å spise flere porsjoner før lysene ble slått av på toppen. Ingen valgte vekk den varme bilen ned igjen.


De spreke som hadde løpt hele veien koste seg med varm gløgg.

Pinnekjøtt med tilbehør.

Det var litt til meg også.


Dersom du var med, her er lenken til egenregistrering av treninga


Ønsker du og støtte Treningscamp ved å bli medlem? Medlemsavgiften er kr 110,- i året og kan innbetales til konto 9235.32.07271 eller VIPPS til #78413.

Kommentarer