Løp til fløyta piper

Det ble mandagsbakker helt uten jenter denne kvelden. Da benyttet vi anledningen til å kjøre litt lettere økt med tre minutters intervaller, og 90 sekunders pauser. Eller om det er lettere er det vel delte meninger om. For første gang hadde jeg med fløyte, så jeg slapp å rope. Det var ikke så lett å kombinere å blåse i fløyta med å starte og stoppe klokka. To ting samtidig. Det går ikke. Fant ut at det var bedre å blåse i fløyta, så fikk klokka heller fortelle meg når det var på tide å starte eller stoppe. Ikke kunne jeg løpe med fløyta i munnen heller. Det kommer alt for mye luft ut når jeg løper til at fløyta forblir stille. For de andre var det enklere. Der var bare å løpe til fløyta pep.


Dersom du var med, her er lenken til egenregistrering av treninga


Ønsker du og støtte Treningscamp ved å bli medlem? Medlemsavgiften er kr 110,- i året og kan innbetales til konto 9235.32.07271 eller VIPPS til #78413.

Kommentarer