Er du også en mandagsløper?

Og med mandagsløper mener jeg en som liker, kan eller vil løpe på mandager. Rett og slett. I så fall har du to valgmuligheter om du vil løpe med oss: enten bakkeintervaller fra Bakkekroa til Tryvannstårnet kl. 20, eller intervaller i Frognerparken kl. 20.
Vi har nå gjennomført 3 mandagsintervalløkter i Frognerparken. Vi har lagt opp til en turnus med 5 ulike opplegg (se tidligere post), og har gjort noen justeringer underveis. Men stort sett holder vi oss til planen. Gårsdagens økt var bakkedrag. 8 stk. Det var hardt, effektivt og gikk unna på et blunk. Neste mandag blir det 6 x 1000 meter.

 Ikke så lett å få til gode bilder i mørke og tåke, men her er i alle fall noen av mandagsløperne:)

En motivasjon for at vi startet mandagsintervallene, var et langsiktig mål om rekorder på Sentrumsløpet til våren. Og da snakker vi både om personlige rekorder tidsmessig, men også for antall deltakere fra Treningscamp. Vi må vel klare å mobilisere 50 stk med Treningscamp som klubb i påmeldingsfeltet? Tar du utfordringen?
Dersom du har vært med på mandagsintervallene, her er lenken til egenregistrering av treninga

Ønsker du å støtte Treningscamp ved å bli medlem? Medlemsavgiften er kr 110,- i året og kan innbetales til konto 9235.32.07271 eller VIPPS til #78413.

Kommentarer