Vi vil ha mer!

Noe av det kjekkeste med å delta i en løpegruppe, er å stille opp i løp sammen. Ikke for det, det å være i god form, komme seg ut i frisk luft, få fine naturopplevelser, treffe nye folk osv er også greit. I helgen var vi en hel haug med campere som tok turen til Ringerike for å løpe Hytteplanmila. Mer eller mindre koordinert kom vi oss av gårde i diverse biler, med kurs for Steinsletta. Pga kø og forsinkelser i trafikken, valgte arrangørene å utsette starten med en halv time, fra kl. 13.30 til kl. 14.00. Det var delte meninger i bilen om det; alt fra "å nei, enda mer pine, ennå lengre å vente" til "supert - da får vi bedre tid til oppvarming og andre forberedelser". I all fall, starten gikk kl.14 og vi kom oss alle med på den. Jeg måtte dessverre bryte pga betennelse i en tann, men de andre kom i mål på en utmerket måte.
Noen av camperne etter målgang. Nederst tv spurter Tove mot mål. Nederst th stemingsbilde før start

Stemningen var høy etter målgang da vi møttes inne i hallen for debrief og oppsummering. Og den fortsatte å stige. I bilen var vi så oppildnet og klar for nye triumfer at vi ble enige om å ha en ekstra 10-kilometerssatsing. Vi kommer til å legge ut mer info om dette etter hvert, men er du som oss keen på å treffe toppformen til Sentrumsløpet, bør du sette av mandagskveldene fremover. Følge med på blogg og FB for mer om opplegget. 

Ønsker du å støtte Treningscamp ved å bli medlem? Medlemsavgiften er kr 110,- i året og kan innbetales til konto 9235.32.07271 eller VIPPS til #78413.

Kommentarer