Nye triks i ermet

Sist onsdag ble vi servert følgende utfordring av Oslo kommune: de graver opp siste strekket på den korte runden vår i parken, og gjerdene de har satt opp sperrer noe av "banen" vår inn mot start og målområdet for intervallene. Vi måtte dermed finne løsninger for dem som liker å løpe korte runder og for å unngå kø og trengsel ved gjerdene. Det beste vi klarte å komme opp med var å skifte løperetning mellom hvert sett. Det løste ikke problemet for de som liker kort løype, men vi unngikk trengsel forbi gjerdet. Det ble 6 sett med doble runder, og dersom du var med, kan du registrere deg via denne lenken til egenregistrering av treninga
Det er mange gode muligheter til å teste ut formen til helgen. Lørdag er det Hytteplanmila og søndag arrangeres Bygdøymila. Dersom du heller vil løpe langtur, er det bare å ta initiativ og invitere noen vi FB-siden vår.
Tilhører et av disse bena/skoene deg? I så fall kan du registrere deg via lenken i tekstenØnsker du og støtte Treningscamp ved å bli medlem? Medlemsavgiften er kr 110,- i året og kan innbetales til konto 9235.32.07271 eller VIPPS til #78413.

Kommentarer