Man måste jämföra

Noen ganger må du gravde dypt for å hente frem motivasjon nok for å komme deg opp av sofaen og ut av huset for å dra på intervalltrening. I går var en av de kveldene der flere av oss måtte grave virkelig dypt; det var mørkt, kaldt og regnet øste ned. Heldigvis er det gode triks å hente i gamle svenske filmklassikere. I "Mitt liv som hund" slår lille Ingemar fast at "man måste jämföra", og i går gjorde flere av oss det. Vi var enig om at det kunne vært verre: det kunne vært kaldere, regnet ennå mer, vært snø - eller andre skrekkscenarier vi klarte å mane frem. Da blir det ikke så ille med litt regn i mørket på en onsdagskveld likevel:)


Vi valgte denne varianten i går: 2-1-2-1-2-1-2-1, velkjent, men med en ny vri innledningsvis. Vi løpte de første 6 rundene motsatt retning enn vi pleier, før vi snudde og løpte vanlig retning på de faste rundene våre. Var du en av dem som gjorde det i går?: her er lenken til egenregistrering av treninga


Lørdag er det Nøklevann rundt, der flere Campere deltar. Søndag er det Rosa sløyfe løpet, hvor vi også stiller opp. Det betyr at det ikke blir organisert langtur denne helgen.
Neste lørdag er det Hytteplanmila. Der skal mange av oss delta, og vi prøver å få koordinert transport dit. Følge med på FB og bloggen.
Åstedet for onsdagsintervaller i Frognerparken - og den korteste løypevarianten på litt over 400 m (som løpes 12 ganger)

Ønsker du å støtte Treningscamp ved å bli medlem? Medlemsavgiften er kr 110,- i året og kan innbetales til konto 9235.32.07271 eller VIPPS til #78413.

Kommentarer