Milesvis med skravling

Det er utrolig så lett kilometerne går du løper i hyggelig selskap. Og i et tilstrekkelig, rolig tempo. 20+ kilometer går som en lek:) Denne gangen hadde vi også fordel av å løpe i en velkjent løype - fra Skøyen, rundt Fornebulandet og tilbake til Skøyen. Vi var to grupper på lørdag, 3 i første gruppe og 2 i andre. Delingen skyldes en misset togavgang for en av deltakerne, og vi venter alltid på alle som har varslet at de vil delta på lørdagsturene. Ingen skal måtte løpe alene.

Vi har plass til flere på de lange rolige turene våre i helgene. Vi holder alltid lavt tempo, og som regel er det mulighet for å variere lengden - enten ved å legge til ekstra kilometer før eller etter fellesopplegget, eller å være med på deler av fellesopplegget og få færre kilometer. Vi er også fleksible på lørdag eller søndag, og utforsker gjerne nye områder å løpe i. Send gjerne ønsker på FB.
Neste lørdag er det Oslos Bratteste. Langturen blir derfor på søndagen. Vi tar turen rundt Maridalsvannet, og starter fra T-baneutgangen ved BI i Nydalen k. 11.

Dersom du var med på lørdag, her er lenken til egenregistrering av treninga


Ønsker du og støtte Treningscamp ved å bli medlem? Medlemsavgiften er kr 110,- i året og kan innbetales til konto 9235.32.07271 eller VIPPS til #78413.

Kommentarer