Langtur mot Ellingsrudåsen

Denne helgen var Vemund og Kristoffer som inviterte til langtur fra Ellingsrudåsen gjennom Østmarka, over Ekebergåsen, og helt ned til Oslo Sentrum. Det er fin rute, som vi har løpt en del ganger tidligere, men det blir alltid litt variasjon etter Skullerud avhengig av hukommelsen. Kristoffer hadde lagt inn ruten på gpsen, men det var ikke helt samme vi sprang sist gang jeg var med i hvert fall. Vi var syv stykker som møtte opp på Ellingsrudåsen. Espen og Bård hadde sitt første møte med Treningscamp. I tilegg til å annonsere turen i vår facebookgruppe, ble den også annonsert i Adidas Runners sin gruppe, men det var ingen som ble med derfra. Kanskje neste gang?

Det nærmer seg Oslo Maraton og mesteparten av praten gikk om de nye løypene. Ingen virket særlig begeistret for den nye halvmaraton sløyfa med mer stigning. Ti kilometeren derimot tror jeg blir bedre, og siden det er det jeg skal løpe er jeg fornøyd jeg. Siden vi passerte Nøklevann pratet vi også om Nøklevann Rundt. Jeg klarte visst ikke å friste noen til å melde seg på. De fleste ønsket seg en flat løype, og det er mye fint jeg kan si om "10 kilometeren," men flat er den ikke. 5 kilometeren derimot er ganske lettløpt.

Det er alltid lov å hoppe av underveis, og ved Skullerud valgte Ellen t-banen, mens resten løp videre opp mot Lambertseter, og bortover til Ekeberg. Ned til sentrum fant Kristoffer noen bratte stier nedover mot Sentrum. Beina kjentes klare for å avslutte turen snart. Da vi var halvveis nede snudde Kristoffer og sa vi hadde sprunget feil.  Vi rakk å tenke at vi måtte løpe hele den bratte bakken opp igjen, men det var heldigvis ikke så mange metere før vi svingte nedover igjen. Min klokke sa at turen var 22 kilometer, og det holdt for meg denne dagen.

Husk bakkeintervaller fra Bakkekroa på Smestad til Tryvannstårnet på mandag, og intervaller i Frognerparken på onsdag. Begge klokken 20:00 som vanlig. Vi har ikke bestemt noen langtur neste helg ennå, men vi diskuterte om det var på tide å besøke Fornebu igjen. Det var en stund siden sist. Eller har noen et bedre forslag?

Dersom du var med, her er lenken til egenregistrering av treninga

seks campere
Blide og fornøyde på tur: Foto: Espen Ringorm

Ønsker du og støtte Treningscamp ved å bli medlem? Medlemsavgiften er kr 110,- i året og kan innbetales til konto 9235.32.07271 eller VIPPS til #78413.

Kommentarer