Bryte faste mønstre

Stian var litt syk i går, men det hindret han ikke fra å lede treningen. Han stilte med fløyte og et helt nytt opplegg. 1-2-3-4-5-6-1 var kveldens tall, men det var ikke antall runder. Det var antall minutter vi skulle løpe. Vi skulle løpe helt til han blåste i fløyta, og så starte opp igjen da det pep på nytt. Pausene var da halvparten av det foregående draget. Det kom noen klager før start. Dette er jo ikke det vi pleier å gjøre, og dette blir jo altfor kort. De fleste løp da den normale runde, men noen valgte å ta den korte. Det ble litt god spredning i feltet siden vi ikke samlet oss i pausene. Det kan være en forbedring til neste gang. Da blir det litt mer sosialt. En annen forbedring er forskjellige lydsignaler, fordi det var en annen gruppe i parken denne kvelden som også blåste i fløyta. De kjørte veldig korte drag. Alle virket fornøyde med opplegget, så da kommer det nok igjen. Tove syntes det ble litt kort, så hun dro i gang en dobbel runde etterpå. Hun fikk med seg tre campere. 


Kommunen hadde fikset lyktene til kveldens økt.


Det var noen som nevnte at de ikke fikk drukket i pausene siden de aldri kom dit vannet stod, men da alle hadde gått hjem stod det igjen en vannflaske. Er det noen som savner denne? Jeg skal prøve å ta den med på mandag,, så har du en unnskyldning for å bli med på mandagsbakkene.
Men før det er det Oslos Bratteste på lørdag. Det er er et helt forferdelig grusomt løp, men det er god stemning og godt organisert. Etter at du kommer til deg selv igjen på toppen får du utdelt en goodiebag, som faktisk inneholder godteri. Vi er mange i Treningscamp, som skal opp dit. Se etter bunadene. Vi prøver å samles på toppen etter løpet, og ta et gruppebilde. Det er fremdeles mulig å melde seg på, så heng deg på.

Hvis ikke det fristet, så blir det også en rolig langtur på søndag. Da skal vi rundt Maridalsvannet igjen. Oppmøte blir som vanlig på Nydalen t-bane (utgangen mot Akerselva). Hele runden er på 17km, men det er mulig å hoppe av etterhvert og ta buss.

Hold av datoen 17. oktober. Det er en tirsdag. Da arrangerer vi i samarbeid med SRM et helt nytt løp: Brønnøya Rundt, som også blir årets klubbmesterskap. Det er en hyggelig 5km runde rundt bilfrie Nesøya. Det blir en rolig gjennomløping av runden med Stian på forhånd. SRM stiller med profesjonelt tidtakerutstyr, og Stian stiller med stor grill. Meld deg på eventen her, og si i fra om du trenger transport.

Dersom du var med husk å registrere treninga her fordi statistikk er gøy.

Ønsker du og støtte Treningscamp ved å bli medlem? Medlemsavgiften er kr 110,- i året og kan innbetales til konto 9235.32.07271 eller VIPPS til #78413.

Kommentarer