Følg mannen med en stripet sko

Det var en mørk og grå mandags kveld. Men det regnet ikke. I alle fall ikke ved Bakkekroa. Tove styrte tempoet på oppvarminga. Jeg følte det var noe som ikke stemte helt med undersåttene, men jeg tittet ikke ned før Per Christian kommenterte skovalget. Høyre og venstre var fra forskjellige par. De var i alle fall begge blå. Til noen protester annonserte jeg at denne gangen skulle vi løpe tre minutters drag. Vi kan ikke alltid løpe akkurat det samme.  Selv om skoene var ulike, så gikk det raskt oppover, og det gjorde det bak meg også. Vi ble fort samlet i pausene. 

Denne gangen var det ingen ventende sjåfør på toppen, men T-banen var en mulighet, som flere benyttet seg av nedover. Vi var bare tre som tok nedturen gjennom skogen. Vi hadde en hodelykt på deling, og den kom godt med på de mørkeste partiene.
Nedover kunne jeg gruble på hvilket skopar jeg skulle registrere på stravaøkten, og om jeg burde løpe 15 kilometer med motsatt "par" for å kompensere for skjev trening.

Dersom du var med, her er lenken til egenregistrering av treninga


8 campere
Det begynner å bli mørkt
Selfie eller groupie
Selfie eller groupie?En Adidas og en Asics

Ønsker du og støtte Treningscamp ved å bli medlem? Medlemsavgiften er kr 110,- i året og kan innbetales til konto 9235.32.07271 eller VIPPS til #78413.

Kommentarer