Damene i flertall

Facebookgruppa vår består av 63,3% kvinner, og det er ikke så uvanlig at de er i flertall på onsdagene, men det er en stund siden sist de var i flertall på mandagsbakkene. Denne mandagen hadde vi to ny debutanter. Begge damer, og da ble de i knapt flertall. Vi kjørte fem minutters intervaller denne mandagen også. Det ble fem av dem, og så tok vi et langt siste drag fra Frognerseteren. John lokket noen av deltagerene inn i bil på toppen, mens resten løp ned. De fleste løp i gjennom skogen. Det begynner snart å bli så mørkt på de mørkeste partiene i skogen at man kunne trengt hodelykt, men det er vel noen mandager igjen før man trenger refleksvesten ennå. 

Til lørdag blir det langtur i Lillomarka, men først er det intervaller i Frognerparken på onsdag, og da blir det en kåring av månedens camper for mai, juni og juli. Du har vel husket å registrere treninga. Du kan gjøre det nå!


Damene i flertall

Men ikke nedover

Midtstubakkene
Claus

Ønsker du og støtte Treningscamp ved å bli medlem? Medlemsavgiften er kr 110,- i året og kan innbetales til konto 9235.32.07271 eller VIPPS til #78413.

Kommentarer