5 + 1


På lørdag morgen møtte jeg 5 glade campere opp på Nydalen t-bane stasjonen. 5 menn og meg! Planen for dagen var å løpe Marialsvannet rundt. Jeg må innrømme at det fristet lite når jeg sto opp den morgenen, da var det surt ute og regn i luften. Heldigvis gjorde været en helomvending og vi fikk strålende sol hele turen.


Sammen startet vi med å følge vi elven opp til Maridalsvannet, hvor vi løp mot klokken rundt vannet. Vi løp mest på grusvei, litt på asfalt. Vi løp forbi gamle ruiner, kuer, høns og flere andre som også var ute på løpetur. Det var rett og slett en helt fantastisk start på helgen! Da vi omsider var nede på T-banestasjonen igjen var det gått 2 timer og hele 17.5 km sto det på klokken min. Det var noen av oss som hadde løpt litt lenger, Vemund sin klokke viste nesten 30km, han hadde nemlig vært med på Parkrun på Tøyen FØR langturen. Det står det respekt av!

Vi skilte lag på stasjonen, jeg og Vemund tok t-banen mens resten løp videre nedover Akerselven. Jeg dro direkte til IKEA etter løpeturen - godt med litt styrketrening på en lørdag også ;)

Takk for turen og dersom du var med og løp i helgen, her er lenken til egenregistrering av treninga! 
Ønsker du og støtte Treningscamp ved å bli medlem? Medlemsavgiften er kr 110,- i året og kan innbetales til konto 9235.32.07271 eller VIPPS til #78413.

Kommentarer