Løpeglede i Nordmarka

Lørdag, sol, 23 varmegrader og langtur i Nordmarka. Kan det bli bedre? Det var i hvert fall en perfekt ramme for dagens utflukt. Når Eva Marie i tillegg sprer energi og glede fra første steg, er det bare å konkludere med dette var en vellykket tur på alle måter:) Turen gikk fra Sognsvann til Kobberhaughytta, til sammen ca. 21,5 kilometer, og vi var alle enige om at en halvmaraton før lunsj kan vi si oss godt fornøyde med. Det er bra med stigning fra Sognsvann til Kobberhaughytta, og ekstra tøft i varmen. Heldigvis var det vann å få på Kobberhaughytta, og med gjenopprettet væskebalanse gikk bakkene tilbake til Sognsvann som en lek (nesten....).
Glad gjeng i solskinnet på Kobberhaughytta (foto: Eva Marie Bakke)

Jaggu  - også orm (og fotograf) ute i solen:)
Dersom du var med og vil registrere økten: her er lenken til egenregistrering av treninga
Minner samtidig om at det er nye muligheter for å bli med på langtur neste lørdag også. Da med start fra Frognerseteren (ved bommen ved parkeringsplassen bak Sportsstua), via Skjennungstua til Sognsvann. Ca 15-17 kilometer, og vi starter kl. 11.


Ønsker du å støtte Treningscamp ved å bli medlem? Medlemsavgiften er kr 110,- i året og kan innbetales til konto 9235.32.07271 eller VIPPS til #78413.

Kommentarer