Varmt og hurtig på en sen sommerkveld - Sommernattsløpet 2017

Av alt det morsomme det er mulig å gjøre på en lørdagskveld i juni, er selvsagt også løping et alternativ. Sommernattsløpet gikk av stabelen for andre gang, og flere campere tok selvsagt utfordringen i år også. 5 kilometer langs Akershusstranda, med start kl. 22. Rundt 700 spreke menn og kvinner stilte til start. Stian tok initiativet til felles TC treff og oppvarming før start, og fikk med seg både Nina, Anders, Jens og meg. Inga m/lillebror dukket også opp etter hvert. Vi sørget for å piske opp stemning og nerver hos hverandre før start, og glemte nesten oppvarming. Det ble en rolig gange rundt løypa, som er 2,5 km og altså løpes 2 ganger. Heldigvis fikk vi også opp litt puls før løpet - takket være felles oppvarming i startområdet ala friskis og svettis.

I år hadde de ordnet med 3 fartsholdere (vi så i hvert fall ikke flere) - på hhv 20, 25 og 30 min. Vi fordelte oss optimistisk rundt de 2 første. 5 kilometer gikk på en blunk, i hvert fall synes vi det da vi var kommet i mål. Det var godt og varmt i løypa, ikke noe trengsel og flatt. Vi ga alt! Det synes også på tidene! Stemningen i målområdet var topp, med rask premieutdeling til vinnere og diverse uttrekkspremier. Faktisk gikk det så kjapt at jeg bare rakk å få med meg ryggen til våre alles Siri da hun gikk ned fra podiet etter å ha vunnet sin klasse. For andre år på rad! Har hørt at etter tre ganger etter hverandre = vane og tradisjon, eller hva Siri?

Sommernattsløpet inviterer også til after-run med veteranskip på Oslofjorden. Det fikk ikke jeg med meg, men med den stemningen før avgang, må det ha vært en suksess. Takk for i år Sommernattsløpet - vi ses neste år.   


Blid gjeng i mål
                                                     Siri (i rødt) etter å ha mottatt premie

Kommentarer