Varme tanker til Willi Railo


Til sammen 12 runder er målsettingen vår på intervalltreningene hver onsdag. Hvor mange runder vi løper i hvert intervalldrag varierer, og i går valgte vi denne varianten: 1-2-3-3-2-1. Intervaller er tøft og krevende, både fysisk og mentalt. Det bruker derfor å hjelpe meg å dele opp økten i mentale etapper. For eksempel 1/4 ferdig (=3 runder), 1/3 ferdig (= 4 runder), halvveis (= 6 runder), 2/3 ferdig (= 8 runder), 3/4 ferdig (= 9 runder), evt å telle hvor mange runder som gjenstår. Vanligvis er det slik at når vi er ferdige med de første 6 rundene, og dermed halvveis, er det bare den lettere "hjemveien" som gjenstår. Men med to triple runder midt i intervalløkten føltes det som om vi ikke var halvveis før etter 9 runder, og jeg måtte justere visualiseringen og jobbe med min indre dialog for å holde farten oppe. Heldigvis føltes "hjemveien" i går veldig lett, kun 3 runder:).   Dersom du en er av de 13 (eller var det 14?) som var med i går, her er lenken til egenregistrering av treninga


Målsetting, visualisering og indre dialog er viktige nøkkelord i denne klassikeren. Screenshot fra www.nb.no
Vi har lagt ut flere langturer som "events" på FB-siden vår. Ta gjerne en kikk der om du liker å løpe langt og rolig.
Førstkommende lørdag er det ny langturmulighet: Oppmøte ved bommen på Sognsvann kl. 11. Derfra t/r Kobberhaughytta. Det er ca 20 kilometer, og vi satser på tempo rundt 6 min/km.

Ønsker du å støtte Treningscamp ved å bli medlem? Medlemsavgiften er kr 110,- i året og kan innbetales til konto 9235.32.07271 eller VIPPS til #78413.

Kommentarer