Jeg er i sjokk - at du ikke kom

Jeg stod og ventet 5 på 8.. og ikke engang Claus stod der. Hadde de løpt fra meg? Ingen ved gressbanen heller.. vel bra. For da kunne jeg sette meg ned i hjørne og tisse før start

Jeg bestemmer meg for å ta alt i ett drag - Men like fort som intervallene jeg vanligvis tar.. jeg snur meg tilbake flere ganger .. kanskje Jens kommer .. han er jo alltid sen

Pusten og slim i halsen blander seg med litt syre i beina ... Men jeg tenker på dere Treningscamp .. jeg vil ikke skuffe dere !! Og bilde må jeg jo ta så fort jeg kommer opp på toppen !! Konkurranseinstinktet hjelper de sure beina mine .. de er sterke .. hode som jobber nå

Jeg runder der 5. draget pleier å være ... jeg ser en løper og lurer på om noen hadde startet før meg .. men det var en mann og jeg kjente han ikke igjen ... jeg ser tårnet ... jeg gir på litt mer gass ... og så setter jeg i gang min vanlige 200 meter spurt opp til bommen /). Legger meg ned på en sten og knipser et vakkert bilde med tårnet i bakgrunn

Takk for at jeg fikk lage en blogg - denne gangen var det bare var meg som løp !! Og var noen med å løp - så registrer deg .. men det var bare meg ...Fra toppen

Fra gressbanen 


Kommentarer