Våren har kommet og til helgen er det Holmenkollstafetten
De siste restene av vinteren begynner å gi slipp og det er ikke lenge før det blir mulig å løpe skogsløypene ned mot Smestad igjen. Skisesongen og perioden med å trene inne er over for mange. Dermed dukker det opp flere på mandagsbakker og treninger i parken.

Under gårsdagens trening var vi 14 løpere, hvorav en var med for første gang. Hans mål er maraton i Berlin til høsten og da er det få treninger som er mer effektive enn mandagsbakker. Er du en av dem som er innom Facebook-siden og vurderer å bli med, håper jeg vi ser deg neste mandag eller i parken på onsdag. Treningscamp er og blir et tilbud for alle!

Ukens mandagsbakker ble intervaller med 5 minutter løp og 2 minutter aktiv pause, med andre ord den økten vi oftest kjører på mandager. Det ble en økt med høy puls og høy hastighet. Med god hastighet også i pausene klarte vi å komme oss til toppen med bare seks drag. Å ta det siste draget i ett var ambisiøst og første løper på toppen klarte det så vidt innen fem minutter. Det ble dermed et langt siste drag for noen, men som du kan se nedenfor var stemningen allikevel på topp når vi nådde bommen.

Til helgen er det Holmenkollstafetten hvor det er mange som skal løpe for både Treningscamp og andre lag. Lykke til!

Dersom du skriver treningsrapport, her er lenken til egenregistrering av treninga

Kommentarer