Det var ikke meg

Det var ikke for å være slem jeg tagget folk i går. Jeg tenkte ordet baktropp kanskje ville lokke andre med også. 11 campere tok turen opp til Tryvann på andre påskedag. Herdis hadde fulgt med på gruppen en stund, men nå valgte hun å debutere med bakkeintervaller. Velkommen, og håper du kommer tilbake. Gøril hadde heller aldri vært med på mandagsbakkene før. Forhåpentligvis blir det flere ganger. Bakkene viste seg fra sin beste side med flott utsikt i alle retninger. Det kunne kanskje vært noen grader varmere. Ingen overraskelser hadde jeg visst lovet Tove, så da ble det fem minutters drag da.Vi måtte ha syv av dem før vi nådde toppen. 

Gøril lurte på hvordan jeg kom på ideen, med bakkeintervaller, men det var da ikke meg. Treningscamp har holdt på med mandagsbakker lenge før jeg ble med. De fleste av treningene er jo dokumentert her på bloggen, så jeg tok et dypdykk i arkivet. Mandagsbakkene startet visst som en trappeøkt i juni 2011. Heldigvis har vi sluttet med det. Først i oktober samme år begynte de å løpe hele veien opp til Tryvannstårnet. Jeg prøvde meg først på bakkeintervallene en mandag i august 2013, og det gikk en stund før jeg kom tilbake. Klart den gangen var det vinterpause på mandagsbakkene. Vi har egentlig ikke det nå lenger, men jeg forventer at flere kommer ut av vinterdvalen nå som det er blitt lyst og våren nærmer seg. 

Dersom du var med i går, her er lenken til egenregistrering av treninga.

Albert, John, Trygve, Jens, Ivan, Kristine, Gøril, Tove, Herdis og StianIkke langt igjen nå

Jeg var medKommentarer