Deilig start på påsken

"Wow, kaldt!!," var reaksjonen fra en guttunge i boblejakke da jeg hoppet på bussen i shorts og t-skjorte. Det var jo meldt at det skulle bli varmt. Det virket ikke sånn i Nydalen, men det ble bedre etter hvert som vi kom opp i Maridalen. Akkurat som forrige gang jeg skulle løpe der, hadde vi ikke annonsert hvilken utgang vi skulle møtes ved. Men vi fikk kommunisert det før start og alle fant frem til den ødelagte skyvedøren ut mot elva. Stian og John fikk trent litt styrke med å åpne skyvedørene for alle som skulle inn og ut.  Vi startet med en tur rundt t-banestasjonen, men vi fant ikke flere som ville være med. Dermed la vi i vei oppover mot Maridalen. Til tross for at jeg var veiviser kom vi til slutt opp til Maridalsvannet. Vannet har fremdeles mye is, men det begynner å smelte der også. Grusveien var fin og tørr, stort sett. Vi fant bitte litt snø, men vi så ingen med ski. Bare joggesko, sykler og turstøvler. Vi fikk litt heing underveis. Turen rundt Maridalen er mye mer kupert enn ruten vår til Fornebu, men lengden er omtrent den samme med ca 17 km når man løper hele veien ned igjen til Nydalen, men det er muligheter til å korte den ned ved å hoppe på bussen som går gjennom Maridalen, så turen kan være under 10 km. Den bussen går riktignok ikke så ofte. Det var ingen som valgte bussen denne gangen, men jeg måtte gi bort nødprovianten min for å få alle helt ned igjen. Forhåpentligvis blir det ikke så lenge til neste gang vi tar turen gjennom Maridalen igjen, for det er en vakker rute.   

Dersom du var med, her er lenken til egenregistrering av treninga

Mandag blir det bakkeintervaller til vanlig tid (kl 20:00) fra Bakkekroa på Smestad, så du er ikke nødt til å ta fri fra treninga.
Stian, Christian, John og meg.

Stian fikk trent litt styrke ved å åpne dørene for alle som ville ut og inn
Det er ikke bare is på Maridalsvannet.


Ikke hele ruten går på grusvei. Maridalsveien var ikke så trafikkert. De fleste syklistene og rulleskiløperne har visst tatt påskeferie

Margaretakirken fra 1200-tallet


Det er fremdeles litt snø i Maridalen for spesielt interesserte.

På vei nedover igjen langs Akerselva
 


Kommentarer