Bedre enn militæret

Treningene til Treningscamp begynner å bli ganske populære. Folk reiser helt fra Bardufoss for å løpe intervaller med oss i Frognerparken. Ok, det var kanskje ikke derfor Thomas hadde permisjon fra militæret. Men Stian hadde invitert han med på treningen. Vi tre var der tidlig, og en lang stund virket det som det bare skulle bli oss tre. Det kom andre løpende til krysset vårt, vi tok dem i mot med smil, og de smilte tilbake og løp videre. Jeg har  jobbet denne uke og været ute har vært veldig fint, men nå da påskeferien sank temperaturen og regnet falt ned fra himmelen. Det var såpass kaldt at vi valgte å ta noen ekstra oppvarmingsrunder før start for å holde varmen. Så kom Anders så da tok vi to oppvarmingsrunder til. Underveis dukket Jane og Christian opp også. Christian ble møtt med krav om 12 armhevinger, og han konstaterte at Treningscamp har forandret seg litt etter at Stian ble med. Heldigvis var det var jeg kveldens trener, så Christian slapp armhevinger, og vi andre slapp trippel runder. Istedenfor løp vi pyramider. Dvs at vi løp enkel dobbel enkel runde, og det gjorde vi tre ganger. Den midterste tok vi i motsatt retning. Poenget med å snu er at vi varierer belastninga for beina i og med at veien heller litt og de fleste løper i samme sporet hele tiden. Men vi burde kanskje kjøre en hel trening i feil retning for å kompensere for alle gangene vi ikke snur.


På lørdag blir det ny langtur. Christian, Stian og jeg møtes kl 11 i Frognerparken i akkurat samme kryss som på onsdager. Det er hyggelig om flere blir med. Langturene går i rolig tempo, og vi tilpasser farten slik at vi får med alle.

Dersom du var med på denne onsdagen, her er lenken til egenregistrering av treninga Om du har glemt å registrere en tidligere trening, så bruker du samme lenke. Gøril vil gjerne at noen jenter registrerer seg, for hun har mest jentepremier til månedens camper. Snart kårer vi for mars og bare en av tre registrerte er jenter.

Selv om det er kaldt er det fint med drikke etter intervaller.

Kommentarer