Hvem skrudde opp farten?

Da jeg løp hjemmefra var det snøstorm, men da jeg kom ned til sentrum var det bare litt grått. På Skøyen var vi ni stykker. To nye ansikter var med. Eirik hadde tatt med seg søsteren Marit, og Ellen hadde tatt med seg sin franske venninne Estelle. Helgdigvis kunne alt litt engelsk, så da slapp vi prøve å huske franskkunskapene fra videregående.

Hvor fort en rolig langtur skal gå er det nok ulike meninger om, og det er nok litt individuelt hva som føles rolig. Det gikk nok en anelse raskere i dag enn det har gjort de siste gangene. Stian og Christian syntes det var litt ufint av Ellen å dra opp tempoet, og så plutselig gi seg på Statoil. De ville at jeg skulle få med det i dagens rapport. Men jeg er ikke sikker på om det var riktig person for tempoet fortsatte jo uten henne. På de fleste bildene er det et søskenpar som liker å konkurrere med hverandre som lå der fremme. Marit hadde nylig tatt ledelsen på maratonperser i Barcelona, så nå må Eirik legge seg i hardtrening for å ta den tilbake i London Marathon. Han lovte han snart skulle komme tilbake og sette fart på mandagsbakkene, og han skulle ta med seg barna. 

Stian og Christian holdt seg på gangveiene, og tok 14 km ruten vi har løpt i vinter. Resten tok sjansen på å prøve stiene ut Storøyodden. All isen hadde ikke smeltet ennå, og der den hadde smeltet var det litt vått, men et gikk fint å løpe der. Solen brøt gjennom skylaget, og plutselig føltes det som sommer da vi kom frem til stranda, og alle tok bilder. Solen skinte hele veien tilbake til Skøyen. Mens vi diskuterte forskjellige løp vi skal delta på. Eirik og jeg slo følge et stykke tilbake mot sentrum. Da gikk farten litt ned. Kanskje det var Marit?

Husk å registrere treninga for å ha en sjanse på å bli månedens camper og bli en del av statistikken.  


Tage, Eirik, Kari, Marit, Christian, Estelle, Stian og Ellen


Kari viser frem vinterdrakten til Treningscamp.

Fin utsikt fra Sollerudstranda

Full fart på Fornebu




Stiene på Fornebu er løpbare.

Hvem er i front der borte? Tage og Eirk
En nydelig dag på stranda


På vei tilbake igjen

Klarer du å se Eirik og Marit der fremme?

Jeg måtte være med på et bilde denne gangen også.


Kommentarer