Bakkeintervaller på en onsdag

Det var veldig variert underlag i parken denne onsdagen. Møtepunktet vårt var fint og bart, men startstrekningen skrått nedover så veldig isete ut. Vi tok oppvarmingen i en litt forskjøvet diamant, og fant ut at på den andre siden lå det en iskald innsjø. Vi tok to runder rundt til oppvarming, og jeg tror ikke det var så mange som kom igjennom tørrskodd. Vi tok en avstemning 12 runder gjennom innsjøen, eller prøve på bakkeintervall på diagonalen gjennom parken. Vi har gjort det noen ganger før når det er glatt. Det ble 10 stemmer mot 2 for bakkeintervaller. Dessverre fant vi en liten dam i startområdet der også, men var det noen som ikke var våte på beina allerede? Muligens Ivan for han snek seg litt lenger frem og startet der det var tørt. Etter første runden valgte flere og starte litt lenger fremme. Vi kjørte 12 ganger opp, og løp rolig ned igjen i samlet flokk. Økta var nok litt lenger både i tid og i lengde enn onsdagsøktene vanligvis er, men alle klarte å komme seg hjem igjen for egen maskin. Håper jeg.

Hvis du syntes bakkeintervaller var moro, så er det bare å bli med på mandager. Der pleier det å være færre enn 12 intervaller. Til helgen blir det svært sannsynlig en langtur på søndag. Mer info om den kommer senere.

Ikke glem å registrere at du har vært der lenken til egenregistrering av treninga. Du vil vel være med i statistikken, og så kan man vinne en premie da.
Kommentarer