Årets første i shorts

Det var litt varmere denne mandagen enn forrige. Det var såpass varmt at jeg lot ulltøyet ligge igjen hjemme, og løp avsted i shorts. Jens ble med på det. En debutanter stod klar på Bakkekroa. Albert var med for første gang. Like etter start møtte vi Eirik og sønnen Eivind. Sistnevnte var også ny. Ved Gressbanen møtte vi Jens. Idet vi skulle starte på selve intervallene kom også Emir og Trygve. Dermed var vi ni stykker denne kvelden. Til alles glede annonserte jeg at det ble tre minutters intervaller.

Det så ut som Emirs stikk mot Lars-Einar forrige mandag hadde ønsket effekt,  fordi førstnevne gikk ut i et voldsomt tempo fra start. Emir så ut som han hadde tatt på seg blyvesten, men han hadde ikke det. Det var bare kort tiden siden middagen. Stor tung middag rett før mandagsbakkene er ikke å anbefale.  Jens anbefaler nudler. Andre intervall var Albert fremme og dro. Lars-Einar var blitt veldig andpusten. Emir begynte å få opp dampen. Dvs han løp ved siden av meg mens han prata i mobilen. Jeg kommenterte på det i pausen, og etterpå ga han på litt mer og gikk i tet, mens Lars-Einar sjekket ut baktroppen. Det varte dog ikke lenge før han sprintet forbi igjen, og danset rundt Emir som en fuglehund. Først på venstre side, så på høyre side, frem og tilbake før de begge satte i en spurt. Det var noen etapper igjen ennå. Før Frognerseteren kom Emir bakfra og ga Lars-Einar en skikkelig dytt i det han sprang forbi. Kanskje han var lei av og springe om kamp. Lars-Einar lovet hevn. Hva det ble fikk jeg ikke med meg.

Etter åtte jevne drag gjenstod bare ett langt drag til. Det var Eirik som dro opp tempoet med en tidlig ledelse. Det virket nesten som de fleste hadde spart på kreftene til siste draget. Eller er det bare så mye lettere å ta ut alt når du vet det ikke kommer flere drag. Det var debutantene som var raskest opp, så vidt jeg kunne se. Eivind og Albert hadde bare løpt jevnt og raskt hele veien uten ablegøyer. Men alle kom seg opp, og nesten alle kom seg helt ned igjen også. 

Dersom du var med, her er lenken til egenregistrering av treninga. Husk du kan bli månedens camper.Eirik, Eivind, meg, Trygve, Jens, Lars-Einar, Per-Christian, Albert og Emir Foto:Erik Tørstad


Eivind, Eirik, Trygve, Jens, Emir, Lars-Einar, Per-Christian og Albert


Kommentarer