Nytt år og nye muligheter

Det er rart, vi skriver 2017, jula er brått over, og plutselig blir alle så opptatt av å bli spreke. Det er jo flott for oss i Treningscamp, så kanskje vi blir enda flere med i det nye året.
Onsdag 4. januar var vi hele 14 på trening, derav en ny. Og det til tross for at kulda endelig kryper over oss og det legger seg snø på bakken i parken.

Men før vi begynte hardkjøret, måtte vi jo gjøre noe hyggelig. Det ble trekning blant kandidatene av månedens camper for november og desember, og det var jo strålende. Katrine V og Per Kristian fikk hver sin premie fra sponsor Løpeskjørt og Adidas Norge. Jubel og applaus. Det passet jo ekstra bra siden Per Kristian har vært på flest onsdager i år.

Doble runder er alltid bra når det er litt kaldt, men ikke for mange. Denne onsdagen kjørte vi pyramider i en motsatt variant. Altså: Dobbel runde-pause-enkel runde-pause- dobbel runde. Så kjører vi det samme en gang til, og avslutter med enkle runder. 
Det var sug i beina, selv om John klagde på at han følte det som om han hadde startnummer på nest siste runda, og satte opp farten. Andre (inkludert meg), klagde over merkbar "etterjul-form". Da kan det uansett bare gå en vei, og det er oppover!

Det var forøvrig også onsdagsintervaller 28. desember. Da var det John F som kjørte treningen for oss sju som dukket opp. Det var en god avveksling fra julemat og stillesitting- dessuten så hyggelig å se igjen folk. 


Om du var med på første januartrening i 2017, eller siste onsdagstrening i 2016, så kan du registrere deg her.  Da kan du være en heldig vinner av en premie som månedens camper.

     


Kommentarer