12 runder i mørket

 
Det skulle vært hvitt, en halvmeter snø, klar himmel og frostrøyk. Men i Frognerparken er det gulende løvet fra i fjor brunt, vått og klissete. De gruslagte veiene er mørke og knapt glatte. Formiddagens styrtregn har vasket og smeltet bort restene av is. Vi snakker 11. januar, før onsdagens intervalltrening med Treningscamp.
Fordelene med mildvær og en ”snill” vinter, er selvsagt at det gjør det lettere å løpe. En slipper pigg og mange lag med klær. Men vått underlag føles også ganske tungt for beina.
Gjengen kunstnerisk framstilt, foto: Claus

Denne onsdagen var det vel 14 i parken, deriblant ei ny. Velkommen Rikke!
Fristende var det vel ikke akkurat å løpe hardt, fortsatt kjennes det ut som utenfor sesong. Og det er så mørkt, så mørkt når klokka er blitt 20. Men så setter vi av gårde, og da vokser entusiasmen i takt med rundene og rundetidene.
Vi kjørte like mange enkle som doble runder denne dagen.
Dobbel, enkel, dobbel, enkel, dobbel, enkel, dobbel, enkel . Pausen mellom de doble var på 1 min, 10 sekunder, og etter de enkle 1 minutt. Raskt og effektivt, og lite dødtid.
Så er det så artig å se at det er rom for litt konkurranse om å komme først i mål på sisterunden, og at dere løper bakken når jeg gauler om det.

Selv kjente jeg det godt da jeg var i mål- mektig sliten, rett og slett. Men det var bedre enn i forrige uke, og det lover godt for løpesesongen. Så får vi ellers reise til fjells for å få snø, de som vil.
Registrer deg her om du var med onsdag kveld, så kan du bli månedens camper.
   ´  

Kommentarer