Årets mørkeste dag

Det er ganske herlig, når det er bittebittelille julaften, det er vintersolverv og årets mørkeste dag, og likevel dukker det opp 11 stykker for intervalltrening i Frognerparken! 
For egen del har forkjølelsen preget meg den siste tida, så var spent på om det i det hele tatt var mulig å løpe, men det er utrolig hvordan det blir når det er så mange som er entusiaster som dukker opp.
Det var mildt, gjørmete og mørkt, og jeg fant ut at det passet bra med litt lengre runder. Derfor kjørte vi følgende opplegg:
Dobbel runde x5, og to enkle runder. Pust, pes, og nesten ferdig, så spurte John om vi hadde glemt å snu. Neida, selvsagt ikke. På nest siste enkle runde løp vi motsatt vei- til ære for sola som snur. Siste runden ble i kjent spor, og da tror jeg farta økte litt også.

Det er ikke varslet noe langtur julaften, men det er selvsagt lov å si fra på FB-gruppa om en skal ta seg en tur, så kan en jo henge på! Følg med, følg med!

Var du med på onsdag, kan du registrering treninga her. Og etter det jeg har hørt, så blir det både mandagsbakker og onsdagsintervaller neste uke også. 

God jul!  

     


Kommentarer