Mytteri i parken

Det var en veldig flott onsdagskveld. Veiene i Frognerparken var helt isfrie. Opplegget mitt for kvelden var lettere forrykte pyramider. Dvs dobbel enkel enkel snu dobbel enkel enkel snu dobbel enkel enkel. Dermed ble det høy fart denne kvelden også. Farten var så høy at jeg stort sett var sist eller nest sist i mål hele tiden. Selv om jeg kjørte pause på 1:15 etter de doble, tror jeg de første fikk nærmere 2 minutter. Da alle trodde vi hadde løpt ferdig foreslo jeg derfor at vi hadde vært så flinke at vi fortjente en bonusrunde. Da kom de fleste på at de hadde andre avtaler, og de to ekstra minuttene hadde de ikke tid til. Selv min styrekollega satte seg på bakbeina, og sa at den runden ville gå uten henne. Dermed ble det bare 12 runder denne onsdagen også. Bortsett fra Stian som ble med på noen rolige nedløpingsrunder. Det er lurt hvis du kjører eller tar kollektivtransport, så slipper du å bli så støl dagen derpå. Dersom du var med på mytteriet, kan du registrere deg på denne lenken Kommentarer