Bli med på langtur i øst

Du lar deg vel ikke skremme av litt våt værmelding? Søndag får du muligheten til å løpe langtur med Treningscamp i Østmarka.

Vi møtes utenfor Narvesen nær Lambertseter T-bane klokka 10 søndag 20. november. I forkant kan du jo proviantere eller fylle vann hvis du ønsker. Deretter setter vi kursen mot marka. 

Vi løper langs vanlig vei forbi Østensjøvannet og videre opp til Bøler. Derifra løper vi opp til Østmarkssetra, og beveger oss inn på grusveier langsmed Nøklevann. Vi nyter utsikten fra Sarabråthen, før vi fortsetter nesten rundt vannet. Pause er det mulig å ta på Rustadsaga, eller eventuelt Skullerudstua. Vi løper ned til Skulleruddumpa, og så oppover i retning mot Nordstrand. Da kan du velge å ta trikk/buss fra Sæter, eller eventuelt ta av før og ende på Lambertseter igjen. Turen er på ca 14-15 kilometer. Den kan selvsagt forlenges eller forkortes. Det er mulig å løpe lenger inn i Østmarka underveis om en ønsker det, eller avslutte etter å ha rundet deler av Nøklevann, for eksempel.

Det er fint med et pekepinn om du blir med. Ta med en gel og noe å drikke om du har behov for sånt. Farta blir sikkert omtrent 6-6.30, det går ikke fort på grusveiene her. Om det blir behov for pigg eller ikke kan jeg forsøke å mene noe om søndag morgen.

Håper vi ses!


     


Kommentarer