Pangstart i bakkene

Jeg vet ikke om det skyldtes meg eller været, men selv om jeg for en gangs skyld annonserte at det var bakkeintervaller på forhånd, så kom det bare fem. Bare to av ni fra forrige gang kom tilbake. På den positive siden hadde vi en debutant. Kristian har vært med på flere onsdager i Frognerparken, men det var første gangen han testet bakkeintervallene våre. Beskjeden som han er skulle han bare følge en rygg. Jeg foreslo Erling, men han hadde sett ham før.

Denne gangen kjørte vi treminuttersintervaller, med 90 sekunders pause. Merkelig nok var det jeg som fulgte Erlings rygg på første intervallet.  Følte meg ikke noe spesielt kvikk denne mandagen, så jeg lurte på om det var han som tok det med ro. Men det var kanskje jeg som åpnet litt hardt. Andre intervall hadde jeg Kristian foran meg også. Tredje intervall lå jeg plutselig bakerst. Jeg spurte om Trygve ikke han kunne løpe litt saktere, men det ville han ikke. Dermed var det slutt på å gå nedover i pausen og få ned pulsen.
Heldigvis hadde noen flyttet bommen litt lenger ned fordi det tok bare åtte intervaller før vi var oppe. Og alle løperne slo Per på rulleski. Det gjorde vi ikke nedover.


Erling, Kristian, Trygve og Per. Tryvannstårnet kan skimtes til venstre.

Neste gang skal vi endelig prøve ut ettminuttintervaller. Det hadde Erling og Per lyst til, og Per lovet at da skulle han stille med løpesko istedenfor rulleski. Det er jo flere som har foreslått det, så det er bare å bli med neste gang. Forhåpentligvis betyr ikek det at det blir enda færre neste gang. Det betyr jo bare at det er kortere tid til pausen.

Dersom du var med, her er lenken til egenregistrering av treninga. Du kan vinne premier og få kudos.

Kommentarer